Fires i Mercats

Amb la finalitat de donar a conèixer l’associació i el que aquesta pot aportar a les persones interessades, mirem de participar a Fires i Mercats de les poblacions de l’Alt Maresme i Selva Marítima.

En funció de les facilitats que ens doni l’Ajuntament o l’entitat organitzadora corresponent, i de la nostra disponibilitat, hi participem amb un estand mostrant els nostres objectius i activitats, mitjançant cartells i repartint fulletons. També hi mostrem l’escenari de titelles d’un conte contra l’estigma, i venem coses fetes a ma per membres de l’Associació, També hi fem tallers de manualitats adreçats als més petits i orientats a la lluita contra l’estigma

Hem participat a:

Fira de Calella i  l’Alt Maresme, que es fa pel setembre al passeig Manel Puigvert, coincidint amb la festa major de Calella. Normalment són quatre dies de permanència. El nostre estand es situa a la zona destinada a entitats. Aquesta fira és d’artesania, entitats, alimentació tradicional, i amb la participació d’una localitat agermanada que presenta els seus productes. En aquest moment ja hi em estat en dues temporades.

Mercat de Nadal, a la plaça de la Església de Calella, on s’hi ven artesania relacionada amb aquestes dates. Hi hem estat els dos darrers anys.

Què obtenim en participar en aquests esdeveniments? Fer-nos visibles, donar a conèixer el que fem a l’associació, captar possibles socis, donar informació sobre aquests trastorns i orientar sobre els recursos. De passada, amb la venda dels objectes fets a ma pels socis, obtenir uns guanys que ens ajudin a comprar materials per les properes activitats.

Fires en les que hem participat

Fira de Calella i l’Alt Maresme
23-26 de setembre de 2021
Passeig Manel Puigvert – Calella

Fira de Calella i l’Alt Maresme
20-23 de setembre de 2019
Passeig Manel Puigvert – Calella

Fira de Nadal
7-8 de desembre 2019
Plaça de l’Església – Calella